Saturday, October 1, 2016

The Future of Artificial Intelligence & Ethics on the Road to Superintelligence

The human brain, consisting of roughly 86 billion neurons, rivals the world’s best supercomputers in
terms of magnitude, efficiency, and speed, using as little energy as a small 20-watt light bulb. Human
evolution took tens of thousands of years to adapt noticeable brain size and architecture changes.
                    
Evolution is a slow process that can take eons for changes to occur. Technology, on the other hand,
is amazing in terms of how fast it is moving along, blending into the world seamlessly. The
technological evolution notably occurs at a faster pace compared to biological evolution.

To further understand the situation, imagine a frog in a pot of water that heats up 1/10th of a degree
Celsius every ten seconds. Even if the frog remained in that water for, say an hour, it would be unable
to feel the minute changes in temperature. However, if the frog is dropped into boiling water, the
change is too sudden and the frog jumps away to avoid fate.





Let's take a gigantic chessboard and a grain of rice, for scale, and place each grain of rice to a
corresponding chess square following a sequence: for each passing square, we double the amount.
Upon applying this, we get:

1) 1
2) 2
3) 4
4) 8

And so on. You must be thinking, “What difference does doubling a grain of rice for every box
make?” But one must remember that, at some point, the number from which the count started will
be totally indistinguishable to the end result. Still on the 41th square, it contains a mountainous 1
trillion grains of rice pile.

41) 1,099,511,627,776

What started out as a measly amount, barely feeding a single ant, has become massive
enough to feed a city of 100,000 people for a year.












The development of technology over time

In the year 1959, the global output of transistor production of 60 million was huge. It was deemed a
manufacturing achievement to produce such an amount. Although looking at the world today, it
pales because of how far the transistor development has come. A modern i7 Skylake processor
contains around

(Skip to 5:15 in the video, to hear the global transistor manufacturing achievement in 1959)
https://www.youtube.com/watch?v=2466CBuOxVg

1,750,000,000 transistors. It would take 29 years of 1959’s transistor global production to match
one i7 Skylake transistor count.

The transistor manufacturing size in an i7 Skylake processor is 14 nm. For reference, a silicon atom
is about 0.1176 nm across: 14/0.1176=119 Meaning, a transistor in an i7 Skylake processor is only
about 119 atoms across.

Therefore, one can conclude that it takes technology to build technology. In the past, civilization was
limited to the usage of paper and writing. Calculations done by hand tend to be slow and tedious.












Whyfuture.com - Lets think about the future
Artifical Intelligence - The Future - Ethics on AI & more
(Read more on Post: Artificial Intelligence & Ethics on the Road to Superintelligence )

Thursday, January 14, 2016

Dapatkan 5 DigiEuro (DEUR) Gratis

DigiEuro atau DEUR merupakan altcoin keluaran terbaru yang menjanjikan harga 1 DEUR = 1 €(Euro) padahal 1 DEUR sendiri di market c-cex sekitar 10k Satoshi (saat post ini dibuat). Yah walaupun begitu tetap sukurin apa yang ada deh hehehe. Untuk spesifikasi koinnya sendiri bisa agan cek disini 

DigiEuro Scrypt
Coin NameDigieuro
Coin AbbreviationDEUR
Coin typePure PoW
Hashing AlgorithmScrypt
Difficulty Retargetting AlgorithmDigishield
Halving2000 blocks
Initial coins per block100000 coins
Block explorerblockexplorer.digieuro.de
(we work on new block explorer !)

Cara Bergabung Dalam Program Afilasi E-Coin



E-coin adalah sebuah website yang untuk membuat VCC (Virtual Credit Card) dan juga Kartu Kredit plastic menggunakan Bitcoin. Pada kesempatan ini saya akan memberikan informasi kepada agan semua tentang bisnis afilasi yang ditawarkan oleh e-coin.

Wednesday, December 23, 2015

Cara Membuat VCC(Virtual Credit Card) Menggunakan Bitcoin

Okay guys, hari ini ane bakalan kasih tutorial cara membuat VCC atau Virtual Credit Card dengan menggunakan Bitcoin hanya dengan $3 saja. Sebenarnya apa itu VCC? VCC adalah sarana belanja online mudah dan praktis tanpa menggunakan kartu kredit (singkatnya Kartu Kredit tapi versi virtualnya). Nah bagi agan-agan yang punya banyak Bitcoin :) tapi ngak tau gimana cara buat VCC pakai Bitcoin langsung cek tutorial dibawah ini.

1. Pertama, agan register disini e-coin untuk registernya gratis loh, nanti agan cuma disuruh untuk mengisi email dan password, setelah diisi agan klik Sign Up -> dan cek langsung email konfirmasi dari e-coin tadi.

Tuesday, November 24, 2015

Cara Membeli G-Cash Menggunakan Bitcoin


Halo, pagi ini saya akan memberikan tutorial cara membeli G-Cash menggunakan Bitcoin. G-Cash merupakan Cash Game dari perusahan Gemscool . Jadi bagi kalian yang kepengen beli G-Cash pake Bitcoin ikutin aja tutorial dari saya ini :)

1. Pertama daftar di website xp.sindonesia.net 
2. Cek harga nominal G-Cash yang akan anda beli